PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BANI ARUNCAȚI PE ”APA SÂMBETEI” – VIDEO

BANI ARUNCAȚI PE ”APA SÂMBETEI” – VIDEO

de admin
12 vizualizări

O avarie produsa la reteaua de apa i-a bagat in sperieti pe locatarii unui bloc din microraionul 9 din municipiul Targoviste. Oamenii spun ca timp de doua zile au facut numeroase sesizari catre Compania de Apa, dar nimeni nu i-a bagat in seama. Acum locatarii se tem ca toata paguba le va fi imputata lor in facturile urmatoare.

Pe strada 9 Mai din municipiul Targoviste apa a curs in continuu timp de doua zile in urma unei avarii produsa la reteaua de canalizare. Nu e de mirare ca s-au format numeroase balti pe asfalt spre nemultumirea locatarilor, dar si a conducatorilor auto. Nestiind despre ce este vorba, oamenii au tras o sperietura zdravana.

Sesizarile oamenilor catre Compania de Apa Targoviste au curs in valuri, dar nimeni nu i-a bagat in seama timp de doua zile pe locatarii microraionului 9 din municipiu. Oamenii sunt acum revoltati si se tem ca toata paguba produsa la reteaua de apa le va fi imputata lor in facturile urmatoare. Asta in conditiile in care, luna de luna, facturile oricum vin incarcate pe motiv ca se inregistreaza pierderi in retea.

Abia dupa doua zile de cand s-a produs avaria reprezentantii Companiei de Apa Targoviste – Dambovita au venit sa remedieze problema.

 

Valentin Popescu / Radu Constantinescu

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe