PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNCĂ UN AN DE AȘTEPTARE – MDI TV

ÎNCĂ UN AN DE AȘTEPTARE – MDI TV

de admin
1 vizualizări

Argesenii mai au de asteptat pana la inceperea lucrarilor la autostrada Sibiu-Pitesti. Aflat in vizita in Arges, premierul Victor Ponta a declarat ca lucrarile la autostrada Sibiu-Pitesti vor incepe in 2015 pe baza noului studiu de fezabilitate. El a spus ca nu exista o concurenta la finantare intre autostrazile Pitesti-Sibiu si Comarnic-Brasov, dat fiind faptul ca sunt surse diferite de finantare. Printre cei care l-au intampinat pe Victor Ponta la Pitesti a fost si fostul sef al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu.

Premierul a discutat cu autorităţile locale din judeţ despre autostrada Piteşti-Râmnicu Vâlcea-Sibiu si despre realizarea unei centuri în zona de vest a Piteştiului, care va lega municipiul de localitatea Bascov. Premierul le-a declarat celor prezenti ca lucrarile la autostrada Pitesti-Sibiu vor incepe in 2015.

Victor Ponta a mai arătat că nu există nicio concurenţă la finanţare între autostrăzile Piteşti-Sibiu şi Comarnic-Braşov, dat fiind faptul că sunt surse diferite de finantare.

La Pitesti nu au lipsit replicile acide la adresa presedintelui Romaniei. Referindu-se la Traian Băsescu, premierul a spus că în 15 ani, perioadă în care Băsescu a deţinut diferite funcţii, nu a construit ‘niciun kilometru de autostradă’, iar acum ‘l-a apucat dragostea la bătrâneţe.’

 

Cristi Ionică

Cristi Dumitru

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe