PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BANI MULŢI PENTRU INVESTIŢII LOCALE – VIDEO

BANI MULŢI PENTRU INVESTIŢII LOCALE – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Nu mai vor sa repete greselile trecutului si in acelasi timp sa acceseze mai multe fonduri decat s-a intamplat in exercitiul financiar 2007-2013. Este vorba de autoritatile statului si cele locale ce s-au intalnit in Dambovita pentru a a perfecta stategiile proiectelor ce vor fi depuse la finantare din fonduri europene. Miza sunt banii acordati Romaniei prin Programele Operationale Regionale.

Intalnirea dintre autoritatile centrale prin reprezentanti de la Ministerul Fondurilor Europene si ADR Sud Muntenia si cele locale din Dambovita a avut loc la Targoviste in sala de sedinte din corpul K al Universitatii Valahia. Spre deosebiore de alta intalniri de acesta data seminarul de informare cu privire la procedurile de depune de dosare si posibilitatile de accesare a fondurilor europene au reusit sa starneacs parca mai mult interesul autoritilor din Dambovita.Poate si datorita faptului ca pentru exercitiul financiar 2014-2010 alocarile sunt mai mario ca in precedntul exercitiu financiar european.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Radu Constantinescu

http://youtu.be/nD6KN0Kj2cs

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe