PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BANI MULȚI PENTRU MEDICAMENTE – VIDEO

BANI MULȚI PENTRU MEDICAMENTE – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Banii romanilor se duc in farmacii. Oamenii cheltuiesc, in medie, 80 de lei lunar pe medicamente. Unii le cumpara la recomandarea medicului, insa foarte multi se trateaza dupa ureche. Acestea sunt o parte din datele care reies din cel mai recent studiu despre cat si cum cumpara romanii medicamente.
O mare parte dintre romani au facut cumparaturi din farmacii in ultimele trei luni. Procentul este de 95%. Potrivit studiului, 78% au achizitionat medicamente fara reteta, iar aproape jumatate au cumparat tratamente care se elibereaza pe baza de reteta. Autorii studiului i-au intrebat pe romani ce i-a influentat sa cumpere un anumit medicament. Decizia de cumparare tine in mare parte de experienta proprie pe care pacientul a avut-o in trecut cu produsul. Recomandarea medicului este si ea importanta, iar sfatul farmacistului si pretul sunt in topul criteriilor de selectie.
Oamenii aloca bani multi lunar pe medicamente. Studiul arata si cat au cheltuit in medie romanii la farmacie: cam 80 de lei pe medicamentele cumparate la ultima vizita.

Valentin Popescu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe