PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROTECȚIE PENTRU AUTOSTRADĂ – VIDEO

PROTECȚIE PENTRU AUTOSTRADĂ – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Vesti bune pentru soferi, care riscau sa ramana blocati, pe timp de iarna, din cauza viscolului si ninsorii! Din aceasta toamna, vor fi plantate perdele forestiere de-a lungul autostrazii A2. Guvernul a transferat terenuri agricole de peste 23 hectare, in administrarea Romsilva, prin Directia Silvica Ialomita, iar pe aceasta suprafata se vor realiza perdele forestiere de protectie pentru autostrada Bucuresti-Constanta. Ramane acum daca plantarile, care vor fi efectuate si de firme specializate nu vor inseamna o noua risipa de fonduri.
Pentru realizarea programului, au fost notificati toti proprietarii de terenuri, pentru a permite plantarea pe proprietatile lor, iar in cazul celor care nu vor dori, se va face expropierea penrtu utilitate publica, a precizat Adam Craciunescu, directorul Regiei Nationale a padurilor.
Pe terenurile care nu vor fi preluate de Regia nationala a Padurilor, plantarea se va face de catre firme specializate, desemnate prin licitatie.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe