PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂNICIOIU ÎN CONTROL – VIDEO

BĂNICIOIU ÎN CONTROL – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Problemele din Spitalul de Urgențe Târgovite semnalate de presă în ultima perioadă l-au adus în Dâmbovița pe ministrul Sănătății. Bănicioiu s-a lăsat plimbat prin mai toate secțiile unității spitalicești. Chiar la sectia ATI, in care au fost filmati pacienti legati cu pijamalele proprii de pat, usile s-au trantit in nasul jurnalistilor care n-au mai fost lasati sa-l insoteasca pe ministru.
Banicioiu si-a anuntat vizita la Spitalul din Targoviste cu o zi inainte, cel mai probabil sa ofere timp destul ca lucrurile sa fie bine puse la punct la sosirea sa. Si asa a si fost! La sectia Primiri Urgente curgea numai lapte si miere.
Pe holuri, angajatii spitalului luau pozitia drepti iar podelele luceau de curatenie. Jurnalistii din presa centrala semnalau zilele trecute cazuri incredibile petrecute in acest spital: Pacineti legati cu pijamalele de paturi in sectia de terapie intensiva sau rude care se plangeau de bolnavi care au murit ca nu au dat spaga pentru a primi sange. Banicioiu a dorit sa viziteze si aceasta sectie, insa fara presa.
Apoi a urmat un joc de-a soarecele si pisica. Jurnalistii au alergat pe holurile spitalului ca sa gaseasca usa pe care ministrul Sanatatii va iesi din Spital.
Pana la urma au reusit sa de urma ministrului care nu a a facut declaratii ferme cu privire la rezultatele anchetei demarata la Spitalul judetean Targoviste.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe