PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “Sunt in continuare primar” – VIDEO

“Sunt in continuare primar” – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Curtea de apel Ploiesti a respins recursul formulat de catre procurorii DNA si de catre primarul municipiul Targoviste, Gabriel Boriga, impotriva unei sentinte penale, emise de judecatoria Targoviste. Conform sentintei definitive, se pastreaza solutia pronuntata de catre Judecatoria Targoviste, in urma cu un an de zile. Primarul Targovistei a convocat o conferinta de presa in care a infirmat zvonurile conform carora ar fi pierdut mandatul de edil sef. “Sunt si voi ramane in continuare primar”, a spus Boriga.
Primarul Gabriel Boriga a fost condamnat cu suspendarea pedepsei printr-o sentinta pronuntata de Judecatoria Targoviste, in urma cu aproximativ un an de zile, iar rejudecarea, de la Curtea de Apel Ploiesti, a pastrat sentinta initiala. Intr-o conferinta de presa edilul orasului spune ca aceasta perioada a fost una dificila dar ca, avand in vedere faptul ca sentinta finala ii da dreptul sa pastreaze mandatul de primar, toate proiectele demarate vor fi duse la capat.
In Targoviste se deruleaza, la momentul actual, proiecte cu finantare din partea UE a caror valoare totala depaseste 100 de milioan de euro. Este vorba de PIDU B, ce cuprinde microraioanle XI si XII precum si cartierele Aleea Trandafirilor si CFR, PIDU A pentru microraionul VI, cel mai mare al orasului, deasemnea proiectul complexului turistic si de natatie, amplasat pe locul fostei baze de agrement “Crizantema” precum si inelul de centura ocolitoare a orasului, toate initiate in mandale de pana acum, ale actualului edil sef al Targovistei.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe