PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » BÂNTUIȚI DE STRIGOI, ÎL ALUNGĂ CU ARMĂSARUL ÎN CIMITIR

BÂNTUIȚI DE STRIGOI, ÎL ALUNGĂ CU ARMĂSARUL ÎN CIMITIR

de Andrei Oprescu
680 vizualizări

Scene ireale s-au petrecut în cimitirul din apropierea cartierului Țigănie din Călărași. Sătui să fie terorizați de câteva săptămâni, localnicii au apelat la trucuri spuse de bătrânii din comunitate, așa că pentru a alunga strigoiul care le aruncă pietre pe case, au pornit cu un cal în cimitir pentru a-l trece peste morminte. Unde calul se oprește, acela este mormântul celor vinovat.

Prima încercare este nereușită. Calul trece nestingherit, deci locul este curat. Procedura este urmată și la alt mormânt. Calul nu mai vrea să participe la ritual. Așa că localnicii dau verdictul.

Oamenii scuipă în sân și descântă calul.

Convinși că au găsit vinovatul au dat fuga la preot. Omul bisericii a refuzat să facă orice slujbă până nu primește acord de la episcopie. Au anunțat până și poliția dar oamenii legii i-au calmat și au intensificat controalele pentru a găsi vinovatul care a băgat spaima în cartier.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe