PRIMA PAGINĂ » SPORT » BASCHET ȘI VOLEI, PE MODELUL CHINDIA

BASCHET ȘI VOLEI, PE MODELUL CHINDIA

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

CSM Târgoviște va rămâne fără cele mai importante secții

Aleșii locali târgovișteni și-au dat acceptul pentru înființarea noilor cluburi de baschet și volei, care ar urma să fie susținute, prin asociere, de consiliul local municipal, consiliul județean dâmbovița și universitatea valahia. Pe scurt, structuri asemănătoare celei de la Fotbal Club Chindia. Proiectele de hotărâre privind asocierile au fost dezbătute în ședința de joi a consiliului local și au fost votate, însă după discuții care s-au purtat mai bine de o oră. În lipsa vreunui reprezentant al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, inițiativa a fost prezentată de… viceprimarul municipiului, Ciprian Prisăcaru. Edilul a dat asigurări că reorganizarea structurilor sportive va produce economii pentru bugetul municipiului.

După zeci de minute de tergiversări și întrebări fără răspunsuri, aleșii locali au votat proiectele, într-o stare de bună dispoziție generală. Din toamnă, CSM Târgoviște va rămâne fără cele mai importante secții, iar pe scena sportului din Dâmbovița vor apărea cele două cluburi noi, baschet club universitar și volei club universitar.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe