PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTAIE ELECTORALĂ LA ULMI

BĂTAIE ELECTORALĂ LA ULMI

de Mditv
14 vizualizări

Aburii alcoolului i-au ameţit destul de rău pe alegătorii din satul dâmboviţean Matraca. Zeci de persoane s-au înjurat şi s-au bătut în faţa unui magazin situat la mai puţin de 500 de metri de secţia de votare. Deranjaţi de faptul că sunt filmaţi în timp ce stau la bar, mai mulţi barbăţi i-au fugărit pe cameramanii de ocazie, iar poliţiştii abia i-au potolit pe scandalagii.

Scandalul s-a iscat între simpatizanţii a două partide diferite. În doar câteva momente alegătorii şi-au împărţit pumni reciproc, s-au fugărit, şi-au vandalizat maşinile, iar unul dintre ei a rămas şi fără telefonul mobil. Înfierbântaţi şi de temperatura ridicată din termometre şi de aburii alcoolului, oamenii nu au mai ţinut cont nici de prezenţa poliţiştilor în zonă, care au avut nevoie de întăriri.

De teama sancţiunilor, oamenii neagă vânzarea băuturilor alcoolice la magazinul cu pricina. Legea electorală interzice vânzarea acestora la mai puţin de 500 de metri de secţia de votare, situaţie întâlnită însă la Matraca.

Unul dintre scandalagii nu s-a limitat doar la înjuraturi şi ameninţări, ci a trecut şi la gesturi oscene.

Poliţiştii au reuşit să-i potolească pe scandalagii, pentru moment, însă cele două găşti nu şi-au reglat conturile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe