PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ialomita » BĂTAIE ÎN STRADĂ ÎNTRE CLANURI

BĂTAIE ÎN STRADĂ ÎNTRE CLANURI

de Andrei Oprescu
63 vizualizări

A fost scandal imens miercuri după-amiaza în Ialomița. Într-un cartier din Fetești romii s-au luat la bătaie cu bâte și scaune. Polițiștii veniți să aplaneze conflictul au fost și ei atacați. A fost nevoie de intervenția mascaților de la trupele speciale care au folosit gaze lacrimogene pentru a-i calma pe bătăuși.
Protagoniștii acestor scene sunt romii din două clanuri din Fetești. Scandalul a avut loc în cartierul Vlașca și s-a lăsat cu bătaie cu scaune, sticle, bucați de gard și bâte, ziua în amiaza mare. Conflictul părea să degenereze într-o bătaie generală, așa că vecinii alertați au chemat poliția. La sosirea oamenilor legii, în loc să se potolească, bătăușii s-au înarmat cu ce au găsit și i-au atacat pe polițiști.
Jandarmii au fost chemați în ajutor. La fața locului au ajuns și mascații din trupele speciale de intervenție. Acești au fost nevoiți să facă uz de gazele lacrimogene și spray-urile din dotare pentru a-i calma pe bătăuși.
Scandalagii au fost preluați de polițiști și duși la audieri fiind cercetați pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi loviri sau alte violenţe.

sursa video: facebook.com

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe