PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTRÂNA DE 80 DE ANI, CARE ȘI-A OMORÂT “IUBITUL” A FOST INTERNATĂ LA PSIHIATRIE

BĂTRÂNA DE 80 DE ANI, CARE ȘI-A OMORÂT “IUBITUL” A FOST INTERNATĂ LA PSIHIATRIE

de Andrei Oprescu
237 vizualizări

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița au decis ca femeia de 80 de ani, din localitatea dâmbovițeană Buciumeni, care și-a omorât “iubitul”, să fie internată în Secția de Psihiatrie a Spitalului județean Târgoviște. Surse din cadrul anchetei ne-au dezvăluit că medicii legiști au stabilit cauza decesului bărbatului de 78 de ani. Acesta ar fi murit înecat cu sângele provenit de la loviturile aplicate cu un ciomag și cu pumnii de către bătrână, dar și de la faptul că bărbatul a căzut pe scările locuinței femeii. Anchetatorii au stabilit că bătrâna , în încercarea de a-l determina pe bărbat să părăsească domiciliul ei, l-ar fi lovit cu un ciomag și l-ar fi îmbrâncit pe scări. Inițial, procurorii au încadrat fapta la ucidere din culpă, însă acum încadrarea s-a schimbat în lovituri cauzatoare de moarte.

„Din verificările efectuate până la acest moment, s-a reținut că la data de 1.10.2018, în jurul orelor 14:00, a avut loc un act de agresiune asupra victimei, care a fost împinsă cu scopul de a-l determina  să părăsească curtea locuinței presupusei autoare, în care ar fi intrat fără acordul acesteia, și urmare a acțiunii violente exercitate asura sa, victima s-a dezechilibrat, a căzut și a suferit traumatisme în urma cărora a decedat. Încadrarea juridică a faptei este aceea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prevăzută de art. 195 raportat la art. 193, alin 1. Față de presupusa autoare s-a dispus internarea într-o unitate spitalicească  ” a declarat în exclusivitate pentru MDITV , Camelia Matei, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Femeia de 80 de ani va ajunge după gratii, dacă va fi găsită vinovată de către judecători.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe