PRIMA PAGINĂ » Arges » CĂMĂTAR REȚINUT. DĂDEA BANI ÎMPRUMUT DOAR FEMEILOR. SUSPECTUL LE ȘANTAJA ȘI LE CEREA FAVORURI SEXUALE

CĂMĂTAR REȚINUT. DĂDEA BANI ÎMPRUMUT DOAR FEMEILOR. SUSPECTUL LE ȘANTAJA ȘI LE CEREA FAVORURI SEXUALE

de Andrei Oprescu
38 vizualizări

 

Timp de patru ani un argeșean a terorizat mai multe femei. Individul le oferea bani ca împrumut și le cerea dobânzi. Profitând de naivitatea lor, le seducea apoi și le șantaja pentru a obține în documente împrumuturi mai mari și favoruri sexuale.

Bărbatul de 56 de ani a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, camătă și violarea vieții private.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada 2014 și până în prezent, cel în cauză ar fi oferit diverse sume de bani cu titlu de împrumut unor persoane, pretinzând dobândă.

Ulterior, acesta ar fi amenințat persoanele vătămate cu divulgarea unor aspecte ale vieții private, cu scopul de a încheia contracte de împrumut autentice, pentru sume de bani mai mari decât cele împrumutate și pentru a obține favoruri sexuale.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Pitești și pe raza comunei Buzoești, la locuințele celui în cauză.

Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri cu valoare probatorie precum și aparatură electronică de filmat.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Până acum 11 persoane păgubite au fost identificate.

 

sursa foto:captura sursata.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe