PRIMA PAGINĂ » Arges » BĂTUT ȘI JEFUIT PE AUTOSTRADĂ

BĂTUT ȘI JEFUIT PE AUTOSTRADĂ

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Scene de groază s-au petrecut joi noapte, pe autostrada Pitești-București! Un bărbat din Buzău a fost bătut și jefuit de un individ pe care-l luase la ocazie. Agresorul l-a aruncat pe șofer din mașină și a fugit cu autoturismul. Bărbatul de 64 de ani din Buzu mergea pe autostrada A1, de la București spre localitatea Cotmeana, din Argeș. Pe drum a oprit să ia un bărbat la ocazie. Nici prin cap nu i-a trecut că cel căruia a vrut să-i facă un bine avea un plan diabolic. Individul a început să-l loveasca violent pe șofer, apoi l-a aruncat din mașină și a fugit cu autoturismul omului.

Bărbatul era plin de sânge si incoerent când au ajuns medicii de la Ambulanță la fața locului. La spitalul din Pitesti a fost supus mai multor investigatii. Polițiștii au deschis o anchetă și au facut filtre pe autostrada A1 și pe drumurile la care se poate ajunge din autostradă, ca să-l prindă pe suspect.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe