PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTUTĂ ŞI SECHESTRATĂ DE PROPRIUL SOŢ

BĂTUTĂ ŞI SECHESTRATĂ DE PROPRIUL SOŢ

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Momente de groază trăite de o femeie de 26 de ani, din municipiul Târgoviste! Propriul său soţ, de care tânăra încearcă să divorţeze, a bătut-o, a legat-o de un scaun şi a mutilat-o pe femeia, pe care spune că o iubeşte şi acum. Mai mult decât atât, individul de 34 de ani a încălcat şi ordinul de restricţie, pe care soţia sa l-a obţinut în data de 13 aprilie. Acum, bărbatul, care a mai fost închis în trecut, a ajuns pe mâinile autorităţilor. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Femeia a înaintat actele de divorţ în urmă cu două săptămâni şi pentru că a depus plângeri penale împotriva individului agresiv, care a bătut-o de numărate ori, a obţinut şi un ordin de protecţie pentru ea şi pentru fetiţa de 7 ani şi jumătate pe care o are împreună cu bărbatul. În seara de 2 mai, însă, individul de 34 de ani s-a dus după tânără în parc. Cel mai probabil bărbatul a urmărit-o în ultimele zile, pentru că tânăra spune că nu este prima dată când vine peste ea. A reuşit să o convingă să meargă acasă pentru a discuta despre relaţia lor. După doar câteva cuvinte i-a dat o palmă, dar a fost doar începutul coşmarului.

Pentru că femeia s-a opus şi a încercat să se apere în faţa bărbatului agresiv, individul a dezbrăcat-o şi a legat-o de un scaun în baie.

Coşmarul femeii a durat de la 2 la 5 dimineaţa, timp în care bărbatul a mutilat-o. Înainte să plece, individul a încercat să şteargă toate urmele şi a ameninţat-o, din nou, pe soţia sa.

Femeia a sunat imediat la poliţie şi a povestit scenele şocante prin care a trecut, iar autorităţile l-au reţinut pe agresor. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti. A fost dus cu escortă de mascaţi în faţa procurorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Femeia spune că soţul ei are 13 ani de puşcărie adunaţi în timp pentru diferite tâlhării şi agresiuni. Se teme pentru viaţa sa şi a fetiţei şi spune că şi dacă bărbatul va fi închis, îşi va vinde casa şi se va muta înr-o altă ţară.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe