STARE DE ALERTĂ ÎN PLOIEȘTI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Primarul municipiului Ploiești a solicitat Prefecturii Prahova să declare stare de urgență pentru soluționarea problemei căpușelor care au invadat urbea. Zeci de localnici sunt înțepați zilnic și ajung la spital, iar una dintre situațiile care au provocat haosul este aceea că autoritățile nu au contract pentru serviciile de deratizare, dezinfecție și dezinsecție, deoarece licitația a fost contestată. O stare de fapt demnă de opera lui Ion Luca Caragiale, care ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns.

Parcurile din Ploiești constituie focare de pericol pentru localnici,dar și pentru turiștii aflați în oraș. Nu este o situație singulară cu contestarea licitație, s-a mai întâmplat și în 2017, iar atunci a s-a înregistrat și un deces.

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a cerut Prefecturii Prahova să declare starea de urgență pentru soluționarea acestei situații,dar reprezentantul Guvernului României spune că nu este posibil ca doleanța să primească răspuns pozitiv.

Pă la rezolvarea situației,cert este faptul că la Ploiești nu va fi declarată starea de urgență. Sfatul pentru localnici, adulți și copii este să ocolească parcurile și orice alte spații verzi. Pentru vizitatorii orațului lui nenea Iancu Caragiale recomandarea ar fi să ocolească pentru o vreme urbea, pă cd situația revine la normal.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

160 DE DECESE ÎN 24 DE ORE

Pe teritoriul României, au fost confirmate 1.029.304 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 940.792 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.265 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2