PRIMA PAGINĂ » SPORT » BAZINUL RĂMÂNE ÎNCHIS!

BAZINUL RĂMÂNE ÎNCHIS!

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

 

Vineri se împlinește fix o lună de când bazinul de înot din micro 3 și-a închis porțile. Puștii care învățau aici să înoate sau târgoviștenii dornici de mișcare nu mai au unde să vină. Centrala termică a bazinului acoperit s-a defectat, iar proprietarul, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, nu are bani să o înlocuiască. Ca și cum nu ar fi existat, și așa, destule probleme – și grave – angajații Distrigaz au venit zilele trecute și au luat contorul de gaz, pentru o datorie de circa 10.000 de lei.

 

E o situație foarte delicată, dar nu depinde de noi, ci de domnii consilieri locali. CSM are conturile goale. Așteptăm rectificarea de buget de la 1 iulie, dar și în cazul unei rezolvări, va mai trece ceva timp până la redeschiderea bazinului, a declarat în exclusivitate pentru MDI TV președintele CSM Târgoviște, Ciprian Iugulescu.

 

În Târgoviște există un singur bazin acoperit de dimensiuni semiolimpice, care din păcate nu mai este funcțional și nimeni nu știe când se va remedia situația.

 

Echipa: Ionut Marin

http://youtu.be/xwOdqQIJKmU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe