PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BEAU APĂ CU GUNOAIE

BEAU APĂ CU GUNOAIE

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Sanatatea a mii de oameni din cinci localitati din Dambovita poate fi pusa in pericol de inconstineta autoritatilor. Un fost angajat al Companiei de Apă Targoviste – Dambovita a facut dezvaluiri incredibile. El sustine ca apa este nefiltrata si ajunge la consumartori cu impuritati. Conducerea institutiei neaga acuzatiile , insa este contrazisa de sefii Consiliului Judetean care recunsc ca sunt mari probleme cu calitatea apei in judetul Dambovita.

Totul ar fi inceput in urma cu trei luni cand o pompa de adancime dintr-un izvor s-ar fi defectat. Oamneii sustin ca de atunci intampina probleme mari si se plang ca apa miroase urat si are gunoaie.

Voxuri cu aia care zic ca s-au trezit cu gunoaie in cana ca s-au infundat apometrele

La Compania de Apă Târgovişte –Dâmboviţa, lucrurile par să fie în regulă, mai ales pentru că, spun reprezentanţii ei, calitatea apei este verificată în fiecare zi.

 Nu de aceeaşi părere este şi şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care are în subordine Compania de Apă şi care spune că în tot judeţul, calitatea apei lasă de dorit.

Între timp, consumatorii disperati au făcut sesizări şi la Directia de Sanatate Publica. O echipă de specialişti va urmări dacă apa reprezintă un pericol pentru locuitorii din nordul judeţului Dâmboviţa

 Problema a fost semnalată în zona izvorului „Gâlma”, unul din punctele care alimenteaza localitatile Moroieni, Fieni, Pietroşiţa ş Moţăieni.

Valentin Popescu / Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe