PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CAPCANA PENTRU TURISTI

CAPCANA PENTRU TURISTI

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

In Dambovita, drumul catre munte se dovedeste o adevarata capcana pentru soferii neechipati pentru iarna. Acoperit cu gheata, DJ 714 Glod- Sanatoriul Moroieni-Pestera le da de furca turistilor. In urma cu cateva zile, a fost nevoie de interventia jandarmilor montani, pentru salvarea a doi turisti, care au derapat cu autoturismul pe drumul acoperit cu polei. Utilajele de dezsapezire si-au facut aparitia in zona, insa soferii sunt avertizati sa isi echipeze corespunzator autoturismele cu dispozitive antiderapante, cu atat mai mult cu cat, din aceasta seara, in Bucegii damboviteni se asteapta ninsori.

In acest sfarsit de saptamana, zona montana Padina Pestera, din Bucegii damboviteni a avut si turisti. Cei mai multi dintre ei nu au stat decat o zi si pentru ca vremea a fost mai degraba de primavara, au facut si un gratar. Acum, la munte este asteptata ninsoarea si odata cu ea si un numar mult mai mare de turisti.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe