PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Biciclist accidentat la Racovita – VIDEO

Biciclist accidentat la Racovita – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

A fost la un pas de o tragedie. Un barbat a fost accidentat pe raza localitatii Racovita din Dambovita. Barbatul, de 58 de ani, se deplasa pe bicicleta pe partea carosabila si a fost acrosat de un autovehicul. Desi a scapat cu viata, biciclistul a fost serios zdruncinat de impact si a necesitat trasportarea de urgenta la spital.

Accidentul s-a produs in timpul zilei pe raza localitatii Racovita si din primele informatii a reiesit faptul ca biciclistul a fost observat de conducatorul auto dar, la momentul trecerii masinii pe langa acesta, impactul nu a mai putut fi evitatat, din cauza ca biciclistul si-a schimbat traiectoria. Barbatul de 58 de ani a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, necesitand tratament de specialitate.

Circumstantele producerii accidentului nu au fost elucidate pe deplin, iar politia ancheteaza acum modul in care evenimentul rutier a avut loc.

 

Echipa: Horia Marin/ Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe