PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BICICLIST SALVAT ÎN BUCEGI – VIDEO

BICICLIST SALVAT ÎN BUCEGI – VIDEO

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Misiune de salvare in Bucegii damboviteni! Un biciclist s-a accidentat in zona Dichiu, intrand intr-un parapet. Tanarul a fost ranit si a avut nevoie de ajutorul jandarmilor montani, care s-au deplasat de urgenta pe Drumul Judetean 713. Dupa acordarea primului ajutor, turistul a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital.

Turistul, in varsta de 26 de ani, din localitatea Fieni, se deplasa cu bicicleta pe DJ 713 Piatra Arsa- Dichiu-Cuibul Dorului din Masivul Montan Bucegi. Nu cunostea traseul, iar intr-o curba a pus frana brusc si s-a izbit de un parapet metalic, accidentandu-se in zona umarului drept. Un echipaj de jandarmi de la postul Montan Zanoaga a pornit de urgenta spre zona unde biciclistul s-a ranit.

Biciclistului i-a fost acordat primul ajutor si a fost transportat de o ambulanta la Spitalul din Pucioasa, in prezent aflandu-se in afara oricarui pericol. Turistii aflati in dificultate in zona Platoului Montan Bucegi pot cere sprijinul jandarmilor la 112 sau la numarul de telefon 0749.058.037.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe