PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » BIROUL MAGICAMP, CĂLCAT DE HOȚI

BIROUL MAGICAMP, CĂLCAT DE HOȚI

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Marti seara hotii au spart biroul MAGICAMP, organizatia infiintata de fostul ministru al sanatatii, Vlad Voiculescu, in sprijinul copiilor bolnavi de cancer. Cei care au dat spargerea au sustrad doar jumatate din laptopurile din birou si nimic altceva, desi in incapere erau bani si cheile unei masini.

Spargerea a avut loc marti noaptea la biroul ONG-ului din București. Cei care au intrat au purtat mănuși și au forțat fereastra. Au furat doar jumătate din laptopurile din birou, nu s-au atins de banii care erau la vedere pe raft, de restul tehnicii de calcul sau de cheia de la mașina parcată în fața blocului. În laptopurile furate erau stocate informații despre organizarea taberelor, practic toată munca din ultimele luni, dar și date despre proiectele viitoare ale MAGICAMP.

„Dacă au fost pur și simplu hoți… și dacă au vrut pur și simplu să facă rost de bani… îi rugăm să le aducă înapoi astăzi. Dincolo de obiectele pe care ar putea primi câteva sute de euro, este munca de luni de zile a echipei care organizează taberele pentru copii cu afecțiuni grave și toate celelalte proiecte MagiCAMP”, a scris Vlad pe pagina sa de socializare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe