PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BLACK FRIDAY ȚINE O SĂPTĂMÂNĂ

BLACK FRIDAY ȚINE O SĂPTĂMÂNĂ

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Vacanțele pot fi cumpărate la jumătate de preț

Anul acesta, nebunia cumparaturilor la costuri reduse, Black Friday, nu a ocolit nici piata vacantelor. Astfel, mai multe  agentii de turism din Romania s-au intrecut in oferte de vacante si au redus tarifele la jumatate de pret. Ofertele includ destinatii de vara in tara si stainatatea dar si pachete de Craciun si Revelion, pentru Valea Prahovei, Malta sau Laponia, iar cei interesati pot pune mana pe o vacanta de vis pana pe  29 noiembrie.

In aceasta saptamana discont-urile ajung, in unele cazuri chiar si la 54 %, iar paleta de oferte speciale poate satisface toate gusturile, de la un craciun magic in Laponia si vacante la schi, pana la destinatii exotice si experiente de ne uitat in lumea desenelor animate de la Disneyland Paris.

Pentru cei care nu se uita la bani cand vine vorba de distractie, agentiile de turism au introdus si vacanta de Craciun in Laponia, Tara lui Mos Craciun care  costa cu 15% mai putin daca se rezera un pachet turistic pana pe 29 noiembrie.

Si iubitorii sporturilor de iarna pot beneficia de reduceri semnificative, acestia pot alege vacante la schi cu preturi reduse in Bulgaria, Austria, Elvetia, Franta si Italia. Din nefericire, pentru vacantele de pe partiile din Romania nu se aplica discount-uri foarte mari.

Ilona Rotaru.  Eduard Găiseanu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe