PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „CONFISCATE” PENTRU SARMANI

„CONFISCATE” PENTRU SARMANI

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Confiscatele ajung la sarmanii damboviteni. Crucea Rosie distribuie in aceste zile produse pentru copii care provin din familii sarace si care au nevoie de o mana de ajutor. Bunurile au fost confiscate de Directia de Finante de la operatorii economici si vor ajunge la micutii din aproape 80 de localitati din Dambovita. In apropierea sarbatorilor de iarna, nevoiasii vor primi si pachete cu alimente de la Crucea Rosie.

Masinile Crucii Rosii au plecat incarcate la familiile sarmane din localitatile dambovitene, care nu le pot oferi copiilor tot ce au nevoie.  Directia de Finante a donat organizatiei umanitare bunuri confiscate, destinate copiilor. Peste 300 de familii asteapta aceste daruri.

Ajutoarele nu se opresc insa aici. Prin programul Banca de Alimente, derulat de Crucea Rosie, s-au adunat sute de pachete pentru sarmanii din Dambovita, pe care le vor primi in apropierea sarbatorilor.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe