PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » BLOCAȚI PE MUNTE

BLOCAȚI PE MUNTE

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Chiar dacă ne apropiem cu pași repezi de primăvară, episodul de viscol și ninsoare de la sfârșit de săptămână le-a creat probleme unor tineri din București care au plecat într-o plimbare pe munte cu mașina către Stâna Regală din Sinaia. La un moment dat autoturismul a derapat și au rămas blocați. Speriați de vremea rea au cerut ajutor jandarmilor montani.
Cei patru tineri cu vârste între 20 și 25 de ani, din București au plecat într -o plimbare cu mașina către Stâna Regală , din Sinaia. La întoarcere au derapat și au rămas înzăpeziți. Speriați de întuneric dar și de temperaturile foarte scăzute, după ce au încercat să scoată mașina din zăpadă singuri fără succes, în jurul orelor 01.30 au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a solicita sprijinul Jandarmeriei. În ajutorul lor au plecat 4 jandarmi montani , care au și reușit să-i recupereze pe cei 4 tineri.
Acțiunea s-a încheiat în jurul orelor 04.30, când toate persoanele au ajuns in siguranta in orasul Sinaia, fără a avea probleme de sănătate.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe