PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BRACONIERI RETINUTI

BRACONIERI RETINUTI

de admin
113 vizualizări

      Politistii de la Gaesti au retinut in aceasta dimineata 3 persoane acuzate de braconaj. Doi dintre suspecti au fost prinsi in ziua de Paste, dupa ce au participat a o partida ilegala de vanatoare, folosindu-se de caini ogari. Acestia reusise sa ucida o caprioara. In urma cercetarilor, anchetatorii au stabilit ca la vanatoare a mai participat inca un suspect. Toti trei au fost retinuti si vor fi prezentati in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

http://www.youtube.com/watch?v=X8m7C30macI

     Suspectii au cazut in plasa politistilor chiar in ziua de Paste. Acestia se intorceau de la vanatoare si aveau cu ei o caprioara ucisa de caini de vanatoare. Au fost saltati imediat si dusi la audieri, unde si-au recunoscut fapta. In urma cercetarilor facute, anchetatorii au stabilit ca cei doi nu au actionat singuri. Cu ei a mai participat inca un barbat care a fost si el retinut.

     Daca vor fi gasiti vinovati de comiterea infractiunii de braconaj, cei trei risca sa petreaca ani buni in spatele gratiilor.

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe