PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESTINE CURMATE DE UN INCENDIU

DESTINE CURMATE DE UN INCENDIU

de admin
13 vizualizări

    Drama intr-o familie cu 13 copii din localitatea damboviteana Ocnita, dupa ce casa le-a fost distrusa de un incendiu. Flacarile le-au mistuit tot: casa, familie si sperata. Infricosat de situatie, tatal si-a parasit familia, 8 copii au fugit peste hotare iar ceilalti 5 au fost dati in plasamant de urgenta dupa ce inspectorii de la Protectia Copilului i-au gaist dormind intr-un vagon cu pereti din tabla. A mai ramas doar mama lor si o batrana de 80 de ani care traiesc doar cu speranta ca cineva se va gandi la ei si le va construi o casa noua in care sa-si poata aduna din nou familia.

http://www.youtube.com/watch?v=UoTkTuIWzPI

     Necazurile au inceput in familia Balan in urma cu doi ani, cand un incendiu violent le-a distrus casa. De atunci supararile s-au tinut lant. Ramasi pe drumuri, au primit de la un vecin un vagon din tabla care le-a devenit casa.

     Invins de greutati , tatal copiilor a decis sa-i paraseasca. La fel au facut si 8 copii. Oamenii din sat le-au sarit in ajutor cu ce au putut. Copiii mai mari au incercat sa ridice o noua casa, insa ajutoarele s-au terminat si n-au mai avut cu ce sa o termine. Acum si aceasta constructie sta sa cada.

     Ceilalti copii care au ramas langa mama lor au fost luati in regim de urgenta de cei de la Protectia Copilului si dati in plasamnet in alte familii.

     Sfasiata de durere mama copiilor mai are o singura dorinta: sa-si poata construi o noua casuta ca sa-si poata aduca din nou copiii langa ea.

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe