PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – ACCIDENT CUMPLIT: DOUA MICROBUZE S-AU IZBIT! TRANSPORTAU 40 DE PERSOANE, MAI MULTI OAMENI AU FOST DUSI LA SPITAL!

BREAKING NEWS – ACCIDENT CUMPLIT: DOUA MICROBUZE S-AU IZBIT! TRANSPORTAU 40 DE PERSOANE, MAI MULTI OAMENI AU FOST DUSI LA SPITAL!

de Moise Razvan
819 vizualizări

Două autobuze au fost implicate într-un accident în Cristian, județul Brașov. În urma accidentului au rezultat 6 victime, conștiente, care au fost transportate la spital.

Din primele informații, într-un autobuz se aflau aproximativ 40 de persoane iar în cel de al doilea doar șoferul.

Accidentul s-a petrecut la o trecere la nivel cu calea ferată, iar cele două autobuze transportau muncitori către același operator economic.

S-a intervenit pentru acordarea asistentei medicale necesară victimelor și pentru evaluarea medicală a altor 6 persoane din autobuz care acuzau dureri în diferite zone ale corpului.

Șase persoane au fost transportate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale de specialitate, iar alte șase persoane au refuzat transportul la spital.

Toate victimele erau conștiente și au suferit traumatisme minore.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe