PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – ACCIDENT CUMPLIT: DOUA MICROBUZE S-AU CIOCNIT! FOARTE MULTI RANITI, A FOST ACTIVAT PLANUL ROSU DE INTERVENTIE!

BREAKING NEWS – ACCIDENT CUMPLIT: DOUA MICROBUZE S-AU CIOCNIT! FOARTE MULTI RANITI, A FOST ACTIVAT PLANUL ROSU DE INTERVENTIE!

de Moise Razvan
547 vizualizări

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, după ce două microbuze care transportau 13 persoane s-au ciocnit în județul Sălaj. Șapte dintre cele 13 persoane au fost duse la spital.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost alertat despre producerea unui accident rutier între 2 microbuze. 

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Sălaj a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. 

La faţa locului au fost alocate de urgenţă  6 ambulanţe de prim ajutor, 2 ambulanţe cu medic, o autospecială transport persoane şi victime multiple, o autospecială primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare”, a anunțat ISU Sălaj.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe