PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – ACCIDENT CUMPLIT IN DAMBOVITA, PROVOCAT DE UN BARBAT DE 50 DE ANI: O MASINA A FOST PROIECTATA INTR-UN GARD!

BREAKING NEWS – ACCIDENT CUMPLIT IN DAMBOVITA, PROVOCAT DE UN BARBAT DE 50 DE ANI: O MASINA A FOST PROIECTATA INTR-UN GARD!

de Moise Razvan
2,1K vizualizări

În cursul nopții trecute, în localitatea Băleni Sârbi, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au protocolat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, fără victime.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un bărbat de 50 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 18 ani, iar, ulterior, acesta ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi izbit de gardul unui imobil.

Șoferul de 50 de ani a fost sancționat contravențional, iar, ca măsură complementară, s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe