PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – TRAGEDIE PE SOSELE: ACCIDENT INFIORATOR! UN BAIAT DE 19 ANI A MURIT, ALTI TINERI IN STARE CRITICA!

BREAKING NEWS – TRAGEDIE PE SOSELE: ACCIDENT INFIORATOR! UN BAIAT DE 19 ANI A MURIT, ALTI TINERI IN STARE CRITICA!

de Moise Razvan
3,8K vizualizări

Un tânăr de 19 ani a murit în urma unui accident rutier produs între localitățile brașovene Tohanu Nou și Bran. Alte trei victime – două fete și un băiat – sunt în stare foarte gravă.

Un accident cu patru victime, dintre care un mort și trei răniți în stare foarte gravă s-a petrecut joi dimineața, în localitatea brașoveană Tohanu Nou, în apropiere de hotelul Maridor.

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN73, în apropierea localității Bran, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă. În accident sunt implicate două autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea patru persoane, aflate într-un autoturism, beneficiază de sprijin medical”, a transmis, la puțin timp după producerea accidentului, agent șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe