PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – INCREDIBIL: ACCIDENT INFIORATOR, UN OM A FOST INCARCERAT! UN TIR SI O MASINA, CIOCNIRE BRUTALA!

BREAKING NEWS – INCREDIBIL: ACCIDENT INFIORATOR, UN OM A FOST INCARCERAT! UN TIR SI O MASINA, CIOCNIRE BRUTALA!

de Moise Razvan
1,3K vizualizări

Un TIR şi o maşină s-au ciocnit, miercuri, pe DN 24, în Iaşi, conducătorul autoturismului fiind încarcerat. Mai multe echipaje de pompieri, medicale şi de Poliţie acţionează la faţa locului.

ISU Iaşi intervine, miercuri dimineaţă, la un accident rutier produs în municipiul Iasi, şoseaua Bucium, curba Paun.

”În evenimentul rutier au fost implicate un TIR şi un autoturism, a rezultat o singură victimă, conştientă, cooperantă, încarcerată, (conducatorul auto al autoturismului implicat), se acţionează pentru descarcerarea acesteia”, precizează ISU Iaşi.

Centrul Infotrafic menţionează că evenimentul rutier a avut loc pe DN 24, traficul în zonă fiind complet blocat.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 24, localitatea Păun, judeţul Iaşi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. În urma impactului a rezultat o victimă, care este asistată medical la faţa locului. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, a transmis Infotrafic.

Se estimează reluarea traficului în jurul orei 10:00.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe