PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BULETINE PE ULTIMA SUTĂ DE METRI – VIDEO

BULETINE PE ULTIMA SUTĂ DE METRI – VIDEO

de admin
10 vizualizări

Program special la buletine inainte de alegerile europarlamentare! Serviciile de evidenta a populatiei au prelungit programul cu publicul, astfel incat cetatenii care au cartile de identitate expirate sau deteriorate sa poata obtine unele provizorii in pragul alegerilor. Numai in judetul Dambovita peste 17 000 de persoane au actul de identitate expirat, alte cateva mii de damboviteni nu poseda buletin desi au implinit varsta de 14 ani.
Au ignorat termenul de valabilitate al actului de identitate, nu au avut posibilitatea de a se deplasa pentru a preschimba buletinul, sau pur si simplu nu au avut nevoie de document asa ca nu au vazut necesar sa se prezinte la Serviciul pentru evidenta persoanelor pentru reinnoirea actului . nici macar actiunile cu camera mobila nu au avut prea mare succes din cauza neglijentei si indiferentei dambovitenilor.
Pentru a da posibilitatea cat mai multor cetateni cu drept de vot sa se prezinte la urne, in pragul alegerilor europarlamentare, in aceasta saptamana se va implementa un program prelungit la buletine.
Cei care nu se prezinta la Serviciul pentru evidenta persoanelor pentru eliberarea actului de identitate risca sanctiuni.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe