PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PLANURI PENTRU COS TÂRGOVIȘTE – VIDEO

PLANURI PENTRU COS TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de admin
22 vizualizări

Combinatele de la Targoviste si Campia Turzii vor fuziona, potrivit unui plan de reorganizare propus de creditorul principal. Planul de reorganizare este foarte dur si presupune plata unei parti infime a datoriilor. Mai exact, angajatii si-ar primi 100% din creante, iar Fiscul si ceilalti creditori bugetari vor primi doar 6,17% din totalul de 50.2 milioane de lei pe care le au de incasat.
Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte va fuziona cu Industria Sârmei Câmpia Turzii, potrivit planului de reorganizare înaintat de către cel mai mare creditor al companiei, o societate care are de recuperat 253 de milioane de lei. Cele 253 de milioane reprezinta peste jumatate din totalul datoriilor Combinatului din Targoviste.
In planul depus si publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti se menţionează că, în cazul închiderii COS Târgovişte, ar fi afectat direct combinatul Ductil Steel Buzău, care ar rămâne fără furnizorul său de materie primă. Concomitent, combinatul de la Oţelul Roşu este deja un punct de lucru al celui de la Buzău.
In cazul în care COS Târgovişte s-ar închide, am putea asista la dispariţia aproape în totalitate a producătorilor interni de oţel-beton, necesar în construcţii.

sursa: adevarul.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe