PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BUNĂTĂŢI LA BORCAN

BUNĂTĂŢI LA BORCAN

de Mditv
3 vizualizări

Forfota mare în pieţele dâmboviţene! Gospodinele au început goana pentru cele mai proaspete şi în acelaşi timp convenabile legume şi fructe. Acestea îşi pregătesc cămara pentru sezonul rece şi s-au apucat de pregătit zacuscă, compoturi şi alte bunătăţi. Preţurile nu sunt foarte accesibile însă femeile cred ca ceea ce pregătesc ele este mult mai bun faţă de ceea ce cumpără de la raft.

Încărcate de sacoşe şi cu ochii după cele mai bune preţuri gospodinele roiesc în jurul pieţelor, aprovizionându-se pentru sezonul rece. Fiecare are reţeta proprie pentr zacuscă, compoturi sau dulceţuri iar supermarketul nu este o variantă pentru cei vor să mănânce sănătos.Nu numai cei care vând fructe şi legume fac profit în această perioadă ci şi magazinele de menaj care vând borcane sunt căutate de gospodine.Deşi marile magazine abundă de conserve gata preparate pentru care nu trebuie să munceşti, majoritatea gospodinelor aleg să îşi pregătească în casă bunătăţile. Pentru cei care nu au timp să gătească există şi persoane care sunt dispuse să vândă borcanele cu bunătăţi pregătite ca la mama acasă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe