PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CA-N VESTUL SĂLBATIC – VIDEO

CA-N VESTUL SĂLBATIC – VIDEO

de admin
211 vizualizări

Un tanar de 28 de ani a semanat teroarea intr-o localitatea din Teleorman! Localnicii temura cand il vad…si au si de ce! Oamenii spun ca este foarte violent si se razbuna pe oricine indrazneste sa-l supere. Ultimele vitime au fost doi tineri care acum zac pe patrurile unui spital din capitala. Unul a fost batut cu rangile, celalalt a fost atacat ca in filme. Prima data agresorul a dat cu masina peste el. Apoi l-a luat la bataie cu o ranga! Si asta pentru ca au intervenit pentru a-l salva pe un consatean pe care agresorul il ameninta cu o sabie.
Comuna teleormaneana Pietroșani parca-ar fi vestul salbatic. Aici se aplica doar legea pumnului iar suprematia o detine un tanar de 28 de ani. Nimeni nu are voie sa-i traeca prin fata. Cine gresete, plateste scump! Asa au platit si doi tineri care au avut curajul sa-si slaveze un amic din calea razbunarii lui Ionut Soisun.
Pentru ca l-au slavat de la moarte sigura, agresorul s-a razbunat pe ei. Primul a cazut victima un tanar de 22 de ani. Soisun si-a luat gasca, si-au pus cagule si l-au atacat cu rangile. Tanarul a reusit sa scape, fugind disperat prin curtile oamnilor. La doar cateva ore, Soisun a lovit din nou! De aceasta data victima a fost un barbat de 39 de ani. Planul atacului a fost diabolic! Soisun a dat cu masina peste el, apoi s-a dat jos din autoturism si cu o ranga l-a lovit in conitnuu. Barbatul a reusit sa se tarasca in curtea unui depozit unde a fost gasit in agonie.
Ionuț Soisun are la activ două condamnări definitive și irevocabile, un proces pe rol la Giurgiu și două dosare penale în care este cercetat pentru vătămare corporală gravă și tentativă de omor calificat.
In 2003, la discoteca din comună, Soisun a înjunghiat șapte persoane, în mai puțin de 5 minute. Acum a ajuns din nou în spatele gratiilor pentru cel putin 30 de zile și este cercetat pentru tentativă de omor calificat. Daca va fi gasit vinoat, el risca sa stea inchis pana la 12 ani.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe