PRIMA PAGINĂ » SPORT » TITLUL SE JOACĂ LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

TITLUL SE JOACĂ LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de admin
5 vizualizări

CSM Târgoviște și ICIM Arad dispută marți și miercuri meciurile trei și patru ale finalei campionatului național de baschet feminin. Cele două confruntări sunt programate în sala polivalentă din Târgoviște, gazda CSM-ului, iar scorul după jocurile de la Arad este 1-1. Vicecampioana en-titre, Municipal Târgoviște, vrea să sărbătorească alături de fani, miercuri seară, titlul cu numărul 11 din vitrina clubului. Echipa din Dâmbovița a jucat bine la Arad și a fost foarte aproape de a se întoarce cu 2-0 din fieful lui ICIM.
Târgoviștea a fost surpriza plăcută a sezonului. Fără nume sonore, CSM a ajuns la un pas de titlul național după ce a eliminat în semifinale marea favorită Alba Iulia și a făcut două meciuri foarte bune pe terenul ICIM-ului.
Organizatorii așteaptă 2.000 de oameni la sală marți și miercuri. Intrarea spectatorilor va fi liberă. Delegația lui ICIM a ajuns în Târgoviște luni la prânz, iar oaspetele nu vor avea fani în Polivalentă.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe