PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CADOURI PENTRU PENSIONARI – VIDEO

CADOURI PENTRU PENSIONARI – VIDEO

de Andrei Oprescu
47 vizualizări

Au primit un ajutor nesperat de sarbatori! Casa de Ajutor Reciproc Omenia din Targoviste a oferit un sprijin financiar pentru 250 de pensionari, varstnici cu venituri mici si vaduve, dar si membri cu vechime ai institutiei. Banii daruiti ii vor ajuta pe cei de varsta a treia sa aiba ce sa puna pe masa de Craciun. Din pacate, acesta este singurul ajutor pe care l-au primit in acest an, de Craciun, pensionarii din Targoviste.

Cate 50 de lei au primit insa de la CAR si 150 de varstnici cu pensii mai mici de 700 de lei, dar si batrani ramasi singuri, care trec printr-o situatie grea. Tot pentru Craciun, CAR Targoviste a oferit si pachete cu dulciuri si alimente. Au fost situatii in care varstnicii au cerut ajutor pentru a-si cumpara medicamente. Pentru a le face o bucurie de sarbatori, reprezentantii institutiei au luat hotararea sa suporte costul tratamentului medical pentru acesti oameni.

Si tot ca un dar pentru varstnici, conducerea CAR-ului targovistean a hotarat sa majoreze in 2014 ajutorul pentru inmormantare, in timp ce cotizatia va ramane la acelasi cuantum.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe