PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CAMPANIE MURDARĂ, MARCA PSD DRAGOMIREŞTI

CAMPANIE MURDARĂ, MARCA PSD DRAGOMIREŞTI

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Campania murdară marca PSD a început în forţă în comuna dâmboviţeană Dragomireşti. Dragoş Vlădulescu nu se lasă şi vrea să ajungă din nou la Primărie, prin orice mijloace, chiar dacă este certat cu legea. Unul dintre candidaţii pe lista de consilieri locali PSD, apropiat al fostului edil suspendat din funcţie, angajat la o firmă de televiziune prin cablu, le promite cetăţenilor servicii gratuite, în schimbul votului pentru PSD, din data de 5 iunie.

Pentru a-i convinge pe cetăţeni să voteze în favoarea PSD, facturile pentru serviciile de televiziune au venit deja reduse la jumătate.

Localnicii spun că nu vor vota pentru astfel de promisiuni, iar modul în care PSD-iştii din Dragomireşti fac campanie electorală nu este deloc în conformitate cu prevederile legale. Cerem instituţiilor abilitate să verifice legalitatea acţiunilor PSD-iste din Dragomireşti, care au legătură cu alegerile din data de 5 iunie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe