PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PSD A COMIS-O DIN NOU

PSD A COMIS-O DIN NOU

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Indignați de limbajul licențios al președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, cetățenii au reacționat prompt. Pe adresa redacției a sosit astăzi un alt material video în care se vede clar că rolul principal îi revine tot pesedistului Adrian Țuțuianu.

În materialul video se vede clar cum Adrian Țuțuianu își iese din nou din fire, deranjat de întrebările dâmbovițenilor.

Primarul condamnat al comunei Ulmi, Nicolae Vărzaru, se apropie de cetățenii care își cer drepturile, speriat că aceștia l-ar putea deranja pe Adrian Țuțuianu, și încearcă să îi facă să tacă. Enervat că nu este lăsat să își termine ședința cu electoratul, președintele consiliului județean, Adrian Țuțuianu, își iese din fire și țipă la cetățeni cerându-le să iasă afară. Obișnuit doar să i se facă pe plac și nimeni să nu-i iasă din cuvânt, președintelui PSD nu îi face plăcere să stea de vorbă cu alegătorii și să le asculte problemele.

Cu un ton ridicat și cu greu reușind să se abțină, Adrian Țuțuianu se apropie de cetățenii revoltați și le vorbește în stilul său caracteristic, ordonându-le să oprească discuția. Se pare că președintele PSD Dâmbovița are în sânge doctrina comunistă și nu acceptă ca oamenii să aibă altă opinie și să își ceară drepturile. Încă o dată se dovedește adevăratul caracter al omului Țuțuianu, care nu face altceva decât să aducă grave injurii celor care au curajul să-și spună părerile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe