PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » CAMPIONI ÎN VIAȚA DE ZI CU ZI

CAMPIONI ÎN VIAȚA DE ZI CU ZI

de Andrei Oprescu
56 vizualizări

Sportul i-a salvat, i-a ajutat sa se exprime, sa-si depaseasca limitele, sa ne dea noua, tuturor, lectii de viata. Sportivii Special Olympics au demonstrat ca nu exista bariere, ca adevarata dizabilitate este sa nu vezi abilitatea cuiva, iar acum merg mai departe cu performanta lor. 35 de sportivi cu dizabilitati intelectuale vor reprezenta Romania la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics de la Abu Dhabi. Doi dintre ei sunt din Targoviste si concureaza la proba bocce alaturi de cei doi parteneri ai lor tot targovisteni.

Din lotul care va reprezenta România la Abu Dhabi fac parte 35 de sportivi și 8 antrenori. S-au antrenat intens, au muncit și au ajuns acum la finish, înaintea celui mai important eveniment sportiv umanitar internațional din acest an dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale. Dincolo de orice competiție oficială, ei sunt campioni în fiecare zi prin ambiția, hotărârea, disciplina și curajul de care dau dovadă. La bocce va participa o delegație de doi sportivi și doi parteneri din Târgoviște, antrenați de Toma Radu Gabriel.

Călătoria sportivilor români spre Abu Dhabi va începe pe data de 8 martie 2019. Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics Abu Dhabi au loc în perioada 14 – 21 martie. La competiție vor participa în total 7500 de sportivi din peste 190 de țări care vor concura la 24 de discipline sportive. Sunt așteptați 20.000 de voluntari și 500.000 de spectatori. Primăria municipiului Târgoviște este partener și a sprijinit participarea sportivilor la Abu Dhabi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe