PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CAMPIONI LA RECLAMAȚII – VIDEO

CAMPIONI LA RECLAMAȚII – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Reclamatiile devin un sport national. Sute de sesizari sunt depuse la Protectia Consumatorilor Dambovita de catre clientii care se considera inselati de comercianti. Daca pana in acest an, cele mai multe nemultumiri ale dambovitenilor se indreptau catre firmele de internet, acum cele din domeniul telefoniei mobile au devenit tinta plangerilor depuse de damboviteni. S-a ajuns in aceasta situatie si pentru ca tot mai multi oameni sunt dependenti de celulare. Aceasta targovisteanca recunoaste ca nu poate sta o clipa fara telefonul mobil. A scos din buzunar aproape 1.000 de lei pentru a-si achizitiona celularul. Si-a dat seama in scurt timp ca achizitia nu a fost tocmai una reusita, pentru ca telefonul mobil nu functioneaza asa cum ar fi trebuit.

Astfel de cazuri se inmultesc de la o luna la alta. Tot mai multi damboviteni reclama firmele de telefonie la Protectia Consumatorilor Dambovita, acestea ajungand sa ocupe primul loc in topul sesizarilor, indiferent ca vorbim despre telefoanele mobile achizionate de clienti sau de serviciile de telefonie.

In prima jumatate a acestui an, dambovitenii au depus aproape 300 de reclamatii la Protectia Consumatorilor. Clientii s-au aratat nemultumiti si de serviciile bancare, de energie electrica sau termica. In comparatie cu anii trecuti, a scazut numarul sesizarilor impotriva firmelor care furnizeaza servicii de internet si impotriva celor din domeniul alimentar. Din aproape 300 de damboviteni care au depus o reclamatie, 100 au castigat lupta cu comerciantii.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe