PRIMA PAGINĂ » SPORT » CAMPIONUL S-A ÎNTORS ACASĂ – VIDEO

CAMPIONUL S-A ÎNTORS ACASĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Gabriel Paraschiv a condus primul antrenament al Flacărei Moreni în 2014

Flacăra Moreni arde din nou, sub comanda lui Gabi Paraschiv! Fostul căpitan al Oţeului Galaţi în Liga Campionilor s-a întors acasă şi vrea să facă echipă mare lângă Cricov. Paraschiv, care va ocupa funcţia de manager general la Flacăra, a condus marţi dimineaţă primul antrenament al galben-albaştrilor în 2014. Momentul a fost savurat de suporteri, care au înfruntat ploaia pentru a fi în tribune la reunirea favoriţilor din Liga a IV-a.

Gabi Paraschiv va împlini în martie 36 de ani. În ultima lună a lui 2013 şi-a reziliat contractul cu Oţelul pentru a reveni la echipa de unde s-a lansat în fotbalul mare. La Flacăra, Paraschiv va fi coleg cu un alt veteran dâmboviţean, Vasile Petre, de 44 de ani!

Paraschiv va fi antrenor-jucător la Moreni. Sâmbătă va îmbrăca din nou tricoul lupilor, în amicalul cu Conpet, din Liga a III-a.

Moreniul trebuie să aştepte totuşi minim un an şi jumătate pentru a reveni într-un eşalon naţionale. Ambiţiile suporterilor au fost dezumflate de autorităţi. Primarul oraşului spune că în 2014 nu sunt bani pentru promovare, deşi echipa e la doar cinci puncte de locul care duce la baraj.

  1. M  

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe