PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CANALIZARE REFULATĂ ÎNTRE BLOCURI

CANALIZARE REFULATĂ ÎNTRE BLOCURI

de Andrei Oprescu
84 vizualizări

Situaţie revoltătoare în localitatea dâmboviţeană Petreşti! Oamenii s-au trezit cu canalizarea refulată printre blocuri, din cauza unui proiect care nu a fost implementat corect. La canalizare s-au legat şi firmele din zonă şi aceasta nu a mai facut faţă. Astfel, s-a ajuns în situaţia ca dejecţiile să iasă în drum. Administraţia locală spune că a mai avut nişte amănunte de pus la punct înainte să predea lucrarea Companiei de Apă şi că situaţia se va remedia în aproximativ două săptămâni.

De câteva săptămâni, canalizarea de la blocurile din Petreşti a refulat, iar locatarii sunt nevoiti să suporte mirosul greu al dejecţiilor de câte ori ies afară sau chiar din propriile locuinţe, întrucât mirosul le-a intrat şi în case.

Oamenii spun că au făcut nenumărate sesizări la Primărie, însă, în zadar.

Locatarii nu puteau ajunge nici la magazinele de la bloc, decât printre dejecţii. Soluţia de moment, găsită de oameni, a fost să bage piatră şi umplutură pentru a estompa mizeria şi mirosul.

Reprezentanţii administraţiei locale recunosc problemele din zona blocurilor. Proiectul nu a fost executat corespunzător şi nu a fost predat Companiei de Apă, tocmai din cauza problemelor de execuție.

O altă problemă care a scăpat de sub controlul administrației locale este reprezentată de branșarea firmelor din zonă la canalizare.

Primarul spune că în aproximativ două săptămâni de zile situaţia de va remedia.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe