PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DEMISII ÎN GUVERNUL LUI TUDOSE

DEMISII ÎN GUVERNUL LUI TUDOSE

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Guvernul Tudose a fost puternic zguduit după seara de joi. Cele opt ore de consultări s-au lăsat cu trei pierderi pentru social-democrați. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și-au menținut în cadrul CExN al partidului decizia de a demisiona. Dragnea a mai anunțat că și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și-a prezentat demisia în ședința CExN. Toate cele trei demisii au fost în final acceptate. După ședința maraton, Liviu Dragnea vizibil marcat de situația în care a fost pus chiar de cel pe care l-a făcut premier, a declarat că nu are ce să le reproșeze celor trei și că nu a fost un război.

În cadrul conferinței de presă de după ședința maraton, Tudose a afișat cu totul și cu totul altă atitudine.

La ieșirea din ședință, Sevil Shhaideh, până joi ministrul Dezvoltării Regionale s-a rezumat la o frază scurtă. Rovana Plumb, cea care a deținut portofoliul de ministru al Fondurilor Europene a ținut să precizeze din nou că este om bun de partid. În privința acuzațiilor care planează asupra sa, Rovana s-a rezumat la câteva lămuriri.

Și Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor și-a depus demisia joi seara.

RĂZVAN CUC, FOST MINISTRU AL TRANSPORTURILOR

„Am luat decizia, mi-am menținut decizia și în cadrul CExN-ului. Mulțumesc tuturor colegilor pentru susținere, dar asta e decizia pe care am luat-o”.

Cei trei vor fi înlocuiți după deciziile din cadrul Comitetului Executiv Național. Odată cu demisia Rovanei Plumb, județul Dâmbovița rămâne fără miniștri în cabinetul lui Tudose.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe