PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CÂNTEC PENTRU ÎNGERI – VIDEO

CÂNTEC PENTRU ÎNGERI – VIDEO

de admin
100 vizualizări

Concert extraordinar sustinut de copiii corului Anastasis al Catedralei Eroilor din Targoviste, Parohia Inaltarea Domnului. Concertul intitulat Cantec pentru ingeri a avut drept scop sprijinirea elevilor care provin din familii defavorizate si a avut loc la Muzeul de Istorie din Targoviste. Recitalul a fost sustinut de corul de copii Anastasis sub indrumarea preotului Lucian Constantin Milesan. Concertul a fost realizat cu sprijinul Patriarhiei Romane, Arhiepiscopiei Targoviste, Liceului Voievodul Mircea din Targoviste si Complexului Muzeal Curtea Domneasca.

Cu voci de inger, copiii corului Anastasis le-au facut o bucurie imensa celor prezenti la concert.
Cei prezenti la eveniment au ramas impresionati de vocile micutilor si au aplaudat in continuu.
La concertul organizat la Muzeul de Istorie au participat si doi interpreti celebri care au luat premiul intai la festivalul de la Mamaia.
Concertul Cantec pentru ingeri a fost organizat cu ocazia anului omagial euharistic, al Sfintei Spovedanii si al Sfintei Impartasanii, precum si anului comemorativ al Sfintilor Martiri Brancoveni, in Patriarhia Romana. Fondurile care s-au strans vor fi alocate pentru sprijinirea elevilor care provin din familii defavorizate.

Valentin Popescu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe