PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CANALIZARE ILEGALĂ LA ANINOASA – VIDEO

CANALIZARE ILEGALĂ LA ANINOASA – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Reprezetantii Companiei de Apa Targoviste Dambovita, insotiti de politistii criminalisti, au gasit duminica locul in care conducta de apa de la Aninoasa este sparta. Sapaturile au scos la iveala detalii socante. Una din retele de canalizare ale comunei Aninoasa functiona ilegal si nu era racordata la o statie de epurare. Compania de Apa nu era straina de acest detaliu pentru ca periodic trimitea vitanje care golea puturile pline de dejectii.
Duminica reprezentantii Companiei de apa Targoviste Dambovita au mers in zona podului de la Aninoasa pentru a gasi spartura din conducta de apa. Acestia au fost tot timpul insotiti de criminalisti si politisti de la investigarea fraudelor care instrumenteaza dosarul deschis in acest caz.
Sapaturile au scos la iveala detalii socante. Conducta de apa de la Aninoasa trece pe sub o canalizare care functiona ilegal.
Si asta cu stirea celor de la Compania de Apa pentru ca muncitorii lor veneau aici cu vitanjele pentru a goli fosele.
Investigatiile din dosarul penal deschis in cazul apei contaminate de la Aninoasa se complica astfel. S-ar putea sa fie gasiti mult mai multi vinovati. MDI Tv solicita in continuare demisia intregii conduceri a Companiei de Apa Targoviste Dambovita si a Consiliului de Administratie pentru ca au pus in pericol vietile a mii de oameni.

Mihai Eremia
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe