PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CANTINA PENTRU MEDICI, NU SI PENTRU PACIENTI?! – VIDEO

CANTINA PENTRU MEDICI, NU SI PENTRU PACIENTI?! – VIDEO

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

“Chelului tichie de margaritar ii lipseste”. Expresia este tocmai potrivita pentru dorintele conducerii Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste. In timp ce bolnavii se plang de lipsa medicamentelor si mancarea proasta pe care o primesc atunci cand sunt internati, directorii unitatii vor sa amenajeze o cantina cu sala de mese pentru personalul medical.

Cand spui mancare de spital, imediat te duci cu gandul la o mancare fara gust, in care ingredientele parca sunt numarate atunci cand se arunca in oala, iar sarea e aproape inexistenta. Ce-i drept, in multe dintre cazuri regimul special dat de suferinta pacientului determina si gustul fad, insa sunt si bolnavii care pot primi  o alimentatie mai buna. Sunt ani de zile in care oamenii internati la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste s-au plans de hrana buna de…aruncat. Acum conducerea unitatii sustine ca s-a umblat la acest capitol si se fac eforturi ca din suma maxima de 7,5 lei destinata alimentatiei pentru un bolnav sa fie pregatatite trei mese zilnic.

Si cum problema alimentatiei pentru bolnavi pare ca si rezolvata, conducerea spitalului se gandeste si la confortul personalului medical. Pentru ei vrea sa amenajeze, o data cu finalizarea lucrarilor de reabilitare, o cantina bine pusa la punct si o sala de mese.

Nu se stie deocamdata cand va fi gata noua cantina, in conditiile in care se lucreaza inca la reabilitarea spitalului si nici daca intr-un final vor avea acces la bucataria moderna si pacientii internati. Cert este ca, pana atunci, bolnavii vor trebui sa se multumeasca cu norma de hrana primita de la stat si preparatele gatite in spital.

Echipa: Corina Slămnoiu/  Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe