PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VACANTA DE VIS, TRANSFORMATA IN COSMAR

VACANTA DE VIS, TRANSFORMATA IN COSMAR

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Unele firme de turism atrag clientii cu oferte bune, iau banii si apoi se fac nevazute.  Mai multi turisti din Targoviste au cumparat, inca din luna aprilie, un pachet de vacanta pentru Roma.
Dupa ce au virat banii, oamenii s-au trezit ca nu le mai raspunde nimeni la telefon, iar siteul firmei de turism a fost blocat.Astfel, vacanta mult visata s-a transformat in una de cosmar. O excursie la Roma gasita pe un site de publicitate  a fost considerata de un grup de targovisteni  modalitatea cea mai buna de evadare si relaxare la un pret foarte bun. Toate bune si frumoase, asa incat au facut un email si au cerut oferta de la o agentie de turism din Bucuresti.  Au platit inca din luna aprilie aproape 700 lei de persoana pe o oferta care parea a fi cat se poate de reala. Dar n-a fost sa fie asa! Vazand ca nu mai pot lua legatura cu agentia de turism, tinerii s-au interesat la compania aeriana cu care ar fi trebuit sa zboare pana in Roma daca exista vreo rezervare facuta pe numele lor. Cum raspunsul a fost negativ, tinerii au sunat si la hotelul la care ar fi trebuit sa fie cazati timp de trei zile. Nici aici, agentia de turism nu facuse vreo rezervare. Oamenii n-au avut cui sa ceara explicaţii, pentru ca agentii de turism s-au facut nevazuti. Targovistenii pagubiti spera acum ca autoritatile sa intervina si sa rezolve situatia.

Mihai Eremia, Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe