PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CAPRĂ SE RETRAGE

CAPRĂ SE RETRAGE

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Petrolul ramane fara Dan Capra. Patronul clubului care a ajuns aproape de faliment dupa ce acum cativa ani evolua in cupele europene a facut anuntul pe site-ul oficial. “Sunt convins ca traditia va merge mai departe la Ploiesti”, a transmis Capra.

Capra a preluat clubul in 2012. Timp de 2 ani si jumatate, lucrurile au mers bine la Ploiesti. Echipa a castigat un trofeu, Cupa Romaniei in 2013 si a jucat in cupele europene. Din toamna trecuta, au inceput problemele. Si pentru actionarul majoritar, si implicit pentru echipa de fotbal. La sfarsitul lui 2015, Capra a cerut intrarea clubului in insolventa. Echipa a mers pe tobogan, e ultima in Liga I cu sanse infime de a prinde barajul. Chiar inainte de derby-ul suferintei de la Voluntari, programat sambata, de la ora 17.00, actionarul majoritar a anuntat ca din vara se va retrage de la echipa de fotbal a Ploiestiului. Anuntul a fost publicat pe site-ul oficial, fcpetrolul.ro:

Sunt hotărât ca, la finalul acestui campionat, să mă retrag de la conducerea clubului şi să ies din lumea fotbalului, indiferent de ceea ce se va întâmpla în aceste ultime trei etape. Aşa cum am mai afirmat şi cu alte ocazii, renunţ la pachetul de acţiuni şi sper ca, de această dată, să se găsească oameni sau grupuri de investitori care să vină cu soluţii concrete şi nu cu scrisori care să rămână doar la stadiul de intenţie. Sunt convins că tradiţia celei mai iubite echipe a oraşului va fi dusă mai departe”, a transmis Capră.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe